Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731379679

Amistoso (Int., RC) 731379679 Información oficial sobre el partido 731379679 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Salamanca Hattrick Club Alineación oficial del equipo 'Salamanca Hattrick Club' en el partido 4 - 2 Rebel Soccer Alineación oficial del equipo 'Rebel Soccer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Salamanca Hattrick Club Alineación oficial del equipo 'Salamanca Hattrick Club' en el partido 1 - 1 Rebel Soccer Alineación oficial del equipo 'Rebel Soccer' en el partido
Tiene bastante suerte 1.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
58,3 % 16,4 % 25,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Salamanca Hattrick Club

Goles Goles

  • 113 Minuto 54 (Gol por la derecha): Després de 54 minuts de partit, Ernesto Aybar igualava per Salamanca en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 114 Minuto 80 (Gol de penalti): Al minut 80, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Lorenzo Cifuentes no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Juan Garbalda va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 235 Minuto 115 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Juan Garbalda gairebé marca per a Salamanca al minut 115 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Andy Skipton va xutar fora per a Salamanca, el marcador es va quedar igual: 2 - 2, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Lorenzo Cifuentes va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Salamanca, Pepe Lombera, col·locà la pilota just a les mans d'en Şerban Bernad. El marcador: 3 - 2.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Felipe Valdivia de Salamanca, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Şerban Bernad en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 2.

Rebel Soccer

Goles Goles

  • 174 Minuto 38 (Gol de penalti): Soccer va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Aleks Poniatowski va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 140 Minuto 68 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Soccer el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Aleks Poniatowski va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Vincenzo Facci de Soccer, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 85, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 106 (Ocasión por la derecha): En Fernando Gaetani va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Geppino Ghirardi de Soccer es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Fernando Gaetani de Soccer va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador 廖 (Liao) 清德 (Qingde) de Soccer va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Soccer Carlos Alcalde va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Carmelo Fossato, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Victoriano Vargas-Maldonado va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Soccer i 4 - 2 al marcador.