Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731379599

Amistoso (Int.) 731379599 Información oficial sobre el partido 731379599 en Hattrick

14.05.2024 19:15:00

Petoria FC Alineación oficial del equipo 'Petoria FC' en el partido 1 - 3 Valentia fc Alineación oficial del equipo 'Valentia fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Petoria FC Alineación oficial del equipo 'Petoria FC' en el partido 0 - 2 Valentia fc Alineación oficial del equipo 'Valentia fc' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,6 % 0,1 % 96,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Petoria FC

Goles Goles

  • 124 Minuto 10 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 10 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Krisztián Máriássy. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): PFC van sortir al contraatac al minut 39, però Manuel Lorenzon va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Valentia fc

Goles Goles

  • 162 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 37 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Octavian Biciuşcă de Valentia marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 138 Minuto 55 (Gol evento especial extremo + rematador): Marco Bucci estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Uriel Pantaleão va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 2 al minut 55.
  • 183 Minuto 70 (Gol por la derecha): Pablo Kaplan va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Gonzalo Ortega Molina quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Valentia que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Mauro Cruz, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.