Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731379086

Amistoso (Int., RC) 731379086 Información oficial sobre el partido 731379086 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Glorias deportivas Alineación oficial del equipo 'Glorias deportivas' en el partido 6 - 4 Porkan Beduiinit Alineación oficial del equipo 'Porkan Beduiinit' en el partido
1 / 4 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 1 / 3
0 / 0 Evento 1x2Goles por la izquierda/Evento 2x2Ocasiones por la izquierda 1 / 1
0 / 0 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 0 / 2
1 / 1 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 0
1 Evento 51xTarjetas 0
0 Evento 09xLesiones 0
50 % Posesión 45' 50 %
44 % Posesión 90' 56 %
Tiros lejanos Nivel de táctica: 8 Táctica Normal
Glorias deportivas Alineación oficial del equipo 'Glorias deportivas' en el partido 6 - 4 Porkan Beduiinit Alineación oficial del equipo 'Porkan Beduiinit' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Glorias deportivas Alineación oficial del equipo 'Glorias deportivas' en el partido 1 - 1 Porkan Beduiinit Alineación oficial del equipo 'Porkan Beduiinit' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,6 % 4,8 % 75,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Glorias deportivas

Goles Goles

  • 105 Minuto 12 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Antonio Amatriain rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Miles Zickus, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 0 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 28 (Ocasión tiro lejano): Al minut 28 un refús amb el peu d'en Aslak Suur-Uski va anar a parar als peus del Jorge Mora Martín que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 287 Minuto 40 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de deportivas tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Ramon Carboneres ho va intentar al minut 40 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 287 Minuto 93 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Antonio Amatriain ja els havia advertit que el porter contrari, en Aslak Suur-Uski, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marco Antonio Leone de deportivas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Marco Antonio Leone anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 1 per a deportivas.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de deportivas Ignacio del Jesús no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Aslak Suur-Uski es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de deportivas, Jaime Fuenllana, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Miles Zickus va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 3.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de deportivas, Ángel Dolara, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 4 al marcador.

Porkan Beduiinit

Goles Goles

  • 162 Minuto 15 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 15, quan Giovanbattista Crivellari va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): PoBe va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ignacio del Jesús va desviar el xut final de Dragoş Podariu després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Ugo Malgaroli de PoBe, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 64, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Leyton Lilly de PoBe va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 2 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Panu 'Tane' Paloniemi de PoBe, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ignacio del Jesús en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 3.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Claude Blackwell de PoBe va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 055 Minuto 128 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Aslak Suur-Uski de PoBe és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 5 - 4.