Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731378829

Amistoso (Int.) 731378829 Información oficial sobre el partido 731378829 en Hattrick

15.05.2024 09:45:00

Princesa do Solimoes Alineación oficial del equipo 'Princesa do Solimoes' en el partido 3 - 2 SV Heischberg 07 Alineación oficial del equipo 'SV Heischberg 07' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Princesa do Solimoes Alineación oficial del equipo 'Princesa do Solimoes' en el partido 4 - 5 SV Heischberg 07 Alineación oficial del equipo 'SV Heischberg 07' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,3 % 29,1 % 43,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Princesa do Solimoes

Goles Goles

  • 113 Minuto 24 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Solimoes una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Kondrat Enin, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 24.
  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Daniel Radgowski, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Solimoes se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 39.
  • 122 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Solimoes, atacant per l'esquerra al minut 49, va aprofitar el magnífic llançament de Dimosthenis Tsongas per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 31 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Kondrat Enin va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Uwe Calmund el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 209 Minuto 32 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Dantis Maggioros, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Heischberg, però Mathieu Schwager no va poder encertar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Zoltán Röfler de Solimoes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

SV Heischberg 07

Goles Goles

  • 172 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Al minut 19 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Heischberg prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Philipp Wolfgang Wells.
  • 163 Minuto 47 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 47 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Philipp Wolfgang Wells.

Ocasiones Ocasiones

  • 264 Minuto 80 (Ocasión de penalti): Al minut 80 de temps, Hendrik Pleske de Heischberg va fallar un penal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 51, Hendrik Pleske de Heischberg va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.