Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731378672

Amistoso (RC) 731378672 Información oficial sobre el partido 731378672 en Hattrick

15.05.2024 12:20:00

Micifus Alineación oficial del equipo 'Micifus' en el partido 3 - 4 RCD Nottingham Gra Alineación oficial del equipo 'RCD Nottingham Gra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Micifus Alineación oficial del equipo 'Micifus' en el partido 2 - 0 RCD Nottingham Gra Alineación oficial del equipo 'RCD Nottingham Gra' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Micifus

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Micifus va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Petronilo Puigcerver va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Paco Carrillo.
  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Micifus va estar a punt de posar-se per davant al minut 44 però Gersom Mangoendikromo va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 66 per blocar una centrada d'en José Ramón Perdigón va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Micifus.
  • 222 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Micifus va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 75 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Gersom Mangoendikromo ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en José Bethencourt! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 96 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Diego Cirieño va estar a punt d'acabar en gol al minut 96, però el porter visitant Paco Carrillo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 97 (Ocasión por el centro): En Diego Cirieño del Micifus ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Micifus José Ramón Perdigón no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Paco Carrillo es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 0.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Micifus, Bogdan Troshin, col·locà la pilota just a les mans d'en Paco Carrillo. El marcador: 1 - 0.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Daniele Siddi anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 0 per a Micifus.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Micifus Gersom Mangoendikromo, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Paco Carrillo. El marcador continuava 2 - 1.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Micifus, Manuel Moreno Sánchez, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador José Bethencourt de Micifus va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

RCD Nottingham Gra

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Nottingham va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de 恵亮 (Keisuke) 北島 (Kitajima) va sortir per sobre el travesser.
  • 216 Minuto 40 (Ocasión evento especial rápido + pase): 恵亮 (Keisuke) 北島 (Kitajima) va marxar per velocitat al minut 40 i va fer una passada de la mort a Marc Navarrete, però aquest va fallar.
  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): Mauro del Puente va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Nottingham que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Nottingham va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Samuel Turpín, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, 恵亮 (Keisuke) 北島 (Kitajima) va xutar fora per a Nottingham, el marcador es va quedar igual: 1 - 0, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Paco Carrillo de Nottingham va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 0.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Iván Bellver va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 1.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Xavi Arjant de Nottingham, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Manuel Moreno Sánchez en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 2.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Nottingham, Eugenio Hoyos, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de Nottingham Antonio Triana no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Manuel Moreno Sánchez es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 4.