Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731378285

Amistoso (Int.) 731378285 Información oficial sobre el partido 731378285 en Hattrick

15.05.2024 08:45:00

FC Blackport Rovers Alineación oficial del equipo 'FC Blackport Rovers' en el partido 2 - 3 Atlético Caracolas Alineación oficial del equipo 'Atlético Caracolas ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
FC Blackport Rovers Alineación oficial del equipo 'FC Blackport Rovers' en el partido 6 - 1 Atlético Caracolas Alineación oficial del equipo 'Atlético Caracolas ' en el partido
Es un cenizo 5.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Blackport Rovers

Goles Goles

  • 142 Minuto 37 (Gol de contra por la izquierda): Stefano Boccaccio va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Blackport i marcant el 1 - 2.
  • 102 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Blackport va reduir el marcador al minut 90 a 2 - 3 quan Karlo Smiljanić va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Blackport va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Karlo Smiljanić va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Francesco Adami va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 211 Minuto 91 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Karlo Knezović hauria d'haver estat gol al minut 91 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ratko Pokrajac.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Filip Horvatić de Blackport va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Karlo Smiljanić de Blackport va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alessandro Musmarra de Blackport la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Alessandro Musmarra de Blackport es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 79.

Atlético Caracolas

Goles Goles

  • 116 Minuto 4 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 4 minuts quan Oleguer Gatnau va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Aberwas Majidi, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 1.
  • 183 Minuto 13 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 13, Caracolas va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Amancio Peñuela.
  • 183 Minuto 41 (Gol por la derecha): Amancio Peñuela va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Joan Pau Puigdengolas, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Joan Pau Puigdengolas va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Amancio Peñuela va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 36, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 237 Minuto 42 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En David Garnica va fer al minut 42 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Eduardo Leitao, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Enrique Landi de Caracolas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.