Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731378206

Amistoso (Int.) 731378206 Información oficial sobre el partido 731378206 en Hattrick

15.05.2024 10:45:00

FC ZH mDJ Alineación oficial del equipo 'FC ZH mDJ' en el partido 1 - 1 SV Eintracht Hulegrase Alineación oficial del equipo 'SV Eintracht Hulegrase' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC ZH mDJ Alineación oficial del equipo 'FC ZH mDJ' en el partido 3 - 1 SV Eintracht Hulegrase Alineación oficial del equipo 'SV Eintracht Hulegrase' en el partido
Tiene mala suerte 2.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,6 % 0,3 % 7,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC ZH mDJ

Goles Goles

  • 113 Minuto 26 (Gol por la derecha): Després de 26 minuts de partit, Tomi Leu igualava per mDJ en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Al minut 23, Ramon Arnau quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 290 Minuto 24 (Ocasión de falta): Sempre s'ha dit que en Fernand Jacquet era un jugador potent. I es va poder demostrar al minut 24. Va fer una jugada important, però el xut des de la frontal, també amb potència, va picar a la cuixa d'un rival, que va acabar adolorit.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Ramon Arnau va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de mDJ se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 237 Minuto 55 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Adalbert Hegi va fer al minut 55 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Ernesto Ysern Torres, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Adalbert Hegi va estar a punt d'acabar en gol al minut 76, però el porter visitant Jesse Norrgård va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de mDJ va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Sukhebaatar Yeke, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Lothar Siefermann del mDJ ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

SV Eintracht Hulegrase

Goles Goles

  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): En Julian Schlimm donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 15 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 81, quan en Julian Schlimm va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Bálint Kakuja de Eintracht es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Johnny Polt de Eintracht va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.