Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731378198

Amistoso (Int., RC) 731378198 Información oficial sobre el partido 731378198 en Hattrick

15.05.2024 09:30:00

Fc. Stonebrakers Alineación oficial del equipo 'Fc. Stonebrakers' en el partido 3 - 1 Yerbero Alineación oficial del equipo 'Yerbero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fc. Stonebrakers Alineación oficial del equipo 'Fc. Stonebrakers' en el partido 1 - 1 Yerbero Alineación oficial del equipo 'Yerbero' en el partido
Tiene suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
60,1 % 15,0 % 25,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc. Stonebrakers

Goles Goles

  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 33 minuts, el tirador de faltes del Stonebrakers va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Bob van Aerden, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Ivan Tychinin, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Stonebrakers.
  • 132 Minuto 62 (Gol por la izquierda): En Mihai Coţa de Stonebrakers va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 9 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Sigurpáll Erlingsson va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Romeo Heres rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Yerbero

Goles Goles

  • 153 Minuto 68 (Gol por la derecha): Els jugadors de Yerbero no defallien en cap moment. Producte d'això, en Marten de Ron va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 3 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 20 (Tarjeta roja directa): Al minut 20 en Alcher Cincunegui va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.