Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731377991

Amistoso (Int.) 731377991 Información oficial sobre el partido 731377991 en Hattrick

15.05.2024 17:55:00

RTS Widzew Alineación oficial del equipo 'RTS Widzew' en el partido 8 - 3 Kiwi's Team Alineación oficial del equipo 'Kiwi's Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
RTS Widzew Alineación oficial del equipo 'RTS Widzew' en el partido 7 - 1 Kiwi's Team Alineación oficial del equipo 'Kiwi's Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 6.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RTS Widzew

Goles Goles

  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Widzew contenien la respiració mentre en Dylan Straughan s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): En Boguchwał Mostowy de Widzew va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 134 Minuto 37 (Gol de penalti): Yakouba Kavala va augmentar la diferència de Widzew a 3 - 1 des del punt de penal.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): Widzew va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Teodozjusz Wierzgacz va poder fer el 4 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): El 5 - 3 va pujar al marcador quan Widzew va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Dylan Straughan des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Widzew a 6 - 3. Yakouba Kavala va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 185 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Markku Palo, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 7 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): En Štef Stančević va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 8 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Widzew va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Štef Stančević en un 1 contra 1 amb el porter Tomás Olivares, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Kiwi's Team

Goles Goles

  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 36, Fernando Roda va pentinar un córner cap al segon pal que Ukerdi Sudube va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 1.
  • 153 Minuto 42 (Gol por la derecha): Els jugadors de Kiwis no defallien en cap moment. Producte d'això, en Calixto Barrena Delgado va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 3 - 2.
  • 151 Minuto 75 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 75 del partit, anotant el 4 - 3, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Riccardo Pacini.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Riccardo Pacini de Kiwis la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ukerdi Sudube.