Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731377882

Amistoso (Int., RC) 731377882 Información oficial sobre el partido 731377882 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Gotzon Team Alineación oficial del equipo 'Gotzon Team' en el partido 1 - 2 Krc hasselt Alineación oficial del equipo 'Krc hasselt' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gotzon Team Alineación oficial del equipo 'Gotzon Team' en el partido 0 - 1 Krc hasselt Alineación oficial del equipo 'Krc hasselt' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gotzon Team

Goles Goles

  • 116 Minuto 34 (Gol evento especial rápido + pase): Esteve Server va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Choukri Amrani, que no va fallar i va marcar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 11 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Esteve Server va superar els defenses rivals per velocitat al minut 11 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Gotzon va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Choukri Amrani va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 43 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jorge Ramo, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Gotzon, l'equip va recuperar la pilota al minut 44 i va contraatacar. En Jorge Ramo va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): Gotzon van sortir al contraatac al minut 76, però Enrique Cana Galindo va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 92 (Ocasión de contra por la izquierda): Gotzon van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 92, però el xut de Choukri Amrani des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Cristian Zarcu.

Krc hasselt

Goles Goles

  • 164 Minuto 59 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de hasselt al minut 59. Fabrizzio Bonte va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1
  • 174 Minuto 78 (Gol de penalti): Fabrizzio Bonte va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 78 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 90 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Joël Flussie va ridiculitzar a en Cristian Zarcu amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 282 Minuto 91 (Ocasión por la izquierda): Al minut 91 Antonio Pinillos va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Servaas Mervielde, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 44 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Jean-Sébastien Van Droogenbroeck, el jugador de hasselt va ser expulsat al minut 44.