Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731377851

Amistoso (Int.) 731377851 Información oficial sobre el partido 731377851 en Hattrick

15.05.2024 10:00:00

Progresul Berceni Alineación oficial del equipo 'Progresul Berceni ' en el partido 3 - 2 SárgaLábúPintyek Alineación oficial del equipo 'SárgaLábúPintyek' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Progresul Berceni Alineación oficial del equipo 'Progresul Berceni ' en el partido 4 - 2 SárgaLábúPintyek Alineación oficial del equipo 'SárgaLábúPintyek' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,1 % 4,5 % 19,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Progresul Berceni

Goles Goles

  • 112 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Progresul s'esgargamellaven dempeus per esperonar Silvino Veiga que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 18 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 111 Minuto 74 (Gol por el centro): Eduard Hainăroşie s'emportà una gran ovació del públic local al minut 74, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 123 Minuto 76 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 76 gràcies a la jugada de Costi Buduşan, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

SárgaLábúPintyek

Goles Goles

  • 173 Minuto 15 (Gol por la derecha): El jugador de SárgaLábúPintyek Ameen Fares va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 15 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 171 Minuto 50 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 50, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Ameen Fares es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 4 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Barna Bodzás, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ameen Fares que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Barna Bodzás quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Dragoş Mărie, però la pilota va topar amb el travesser.