Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731377665

Amistoso (Int.) 731377665 Información oficial sobre el partido 731377665 en Hattrick

15.05.2024 07:00:00

DLH FC Alineación oficial del equipo 'DLH FC' en el partido 4 - 2 Glada Fötter Alineación oficial del equipo 'Glada Fötter' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
DLH FC Alineación oficial del equipo 'DLH FC' en el partido 2 - 1 Glada Fötter Alineación oficial del equipo 'Glada Fötter' en el partido
Tiene suerte 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
60,3 % 14,8 % 24,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DLH FC

Goles Goles

  • 112 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del DLH s'esgargamellaven dempeus per esperonar 蒋 (Jiang) 英东 (Yingdong) que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 41 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 113 Minuto 65 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al DLH una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En 韩 (Han) 清仑 (Qinglun), de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 65.
  • 122 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a 裴 (Pei) 恩发 (Enfa) de DLH aconseguir un gol al minut 72 que posava per davant els locals: 3 - 2.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): DLH va augmentar la diferència quan 霍加 (Khoja) 木合塔尔 (Muxtar) no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de DLH, l'equip va recuperar la pilota al minut 22 i va contraatacar. En Giuseppe Gervasi va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Juan Luis Botaya del DLH ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Glada Fötter

Goles Goles

  • 172 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Fötter va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 24. Georges-Philippe Belleville va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 172 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Lars-Axel Bergwald quedar desmarcat i marcar per a Fötter al minut 42. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Herkules Norlund de Fötter, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 19, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Fötter va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Giosuè Gabrieletto va desviar el xut final de Cadín Peacock després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Lars-Axel Bergwald al minut 49, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.