Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731377577

Amistoso (Int.) 731377577 Información oficial sobre el partido 731377577 en Hattrick

15.05.2024 13:30:00

THOR-ZO Alineación oficial del equipo 'THOR-ZO' en el partido 1 - 0 Nakhon Pathom Alineación oficial del equipo 'Nakhon Pathom' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
THOR-ZO Alineación oficial del equipo 'THOR-ZO' en el partido 4 - 0 Nakhon Pathom Alineación oficial del equipo 'Nakhon Pathom' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

THOR-ZO

Goles Goles

  • 123 Minuto 58 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 58 gràcies a la jugada de Alexandre Lette, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 5 per blocar una centrada d'en Wassim Deschutter va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de THORZO.
  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Al minut 23 es va veure una gran oportunitat per a THORZO per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Péter Huber, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de THORZO, l'equip va recuperar la pilota al minut 69 i va contraatacar. En Mirko Bruckmeier va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 285 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Reinder Peeters, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): En Péter Huber es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El THORZO ho intentava per la dreta per mitjà de Rombout Agtergaelsmeer, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): THORZO van sortir al contraatac al minut 84, però Reinder Peeters va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

Nakhon Pathom

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de NPT va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Rueangdet Wongwoonrod va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rueangdet Wongwoonrod.