Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731377485

Amistoso (Int., RC) 731377485 Información oficial sobre el partido 731377485 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Patxiflete Honduras Alineación oficial del equipo 'Patxiflete Honduras' en el partido 2 - 1 RM C@still@ Alineación oficial del equipo 'RM C@still@' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Patxiflete Honduras Alineación oficial del equipo 'Patxiflete Honduras' en el partido 4 - 0 RM C@still@ Alineación oficial del equipo 'RM C@still@' en el partido
Tiene mala suerte 3.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Patxiflete Honduras

Goles Goles

  • 121 Minuto 55 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Aleksander Ringvold, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Patxiflete se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 55.
  • 185 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 90 minuts, el tirador de faltes del Patxiflete va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Falko Dirrigl, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Christopher Rushton! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Juan Miguel De la Corte va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Patxiflete se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Patxiflete va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Francisco Rufín va sortir per sobre el travesser.
  • 220 Minuto 24 (Ocasión de falta): Amb 24 minuts disputats, Aleksander Ringvold gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Keijo Teinilä va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 224 Minuto 50 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 50, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Aleksander Ringvold sempre els tira per la dreta i en Keijo Teinilä, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alfredo Martínez de Garro va estar a punt d'acabar en gol al minut 70, però el porter visitant Keijo Teinilä va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Francisco Rufín de Patxiflete va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

RM C@still@

Goles Goles

  • 106 Minuto 68 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Sami Kuussaari va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 68, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del C@still@, mentre ja celebrava el 1 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): C@still@ va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 19, quan Armas Piirinen va quedar-se sol davant el porter Oktawian Sękulski, però aquest va poder aturar el xut.