Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731377478

Amistoso (Int.) 731377478 Información oficial sobre el partido 731377478 en Hattrick

14.05.2024 18:30:00

SV Regis-Breitingen Alineación oficial del equipo 'SV Regis-Breitingen' en el partido 5 - 4 Benvoila Alineación oficial del equipo 'Benvoila' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
SV Regis-Breitingen Alineación oficial del equipo 'SV Regis-Breitingen' en el partido 4 - 1 Benvoila Alineación oficial del equipo 'Benvoila' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,5 % 0,2 % 6,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SV Regis-Breitingen

Goles Goles

  • 122 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Al minut 25 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Regis-Breitingen va ser Xaver Oberauer.
  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): Regis-Breitingen s'avançava al marcador al minut 32, després d'un rebot que va caçar en Dieter-Wolfgang Bottrop per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 120 Minuto 37 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 37, indicava inequívocament que en Kevin Schöberl va saber trobar la xarxa rival. Regis-Breitingen desfeia l'equilibri: 3 a 2.
  • 111 Minuto 85 (Gol por el centro): Passat el minut 85 de joc, Erik Asshoff facilitava les coses al Regis-Breitingen amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 4.
  • 122 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Regis-Breitingen prenia la batuta de l'encontre al minut 90, quan en Xaver Oberauer va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 5 - 4 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Erik Asshoff! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Linnart Gilden va estar a punt d'acabar en gol al minut 83, però el porter visitant Kouassi Landry Kabi va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Benvoila

Goles Goles

  • 137 Minuto 30 (Gol evento especial extremo + rematador): Jean-Stéphane Dartois va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 30 de joc. Jan-Evert Olsson es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 186 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Benvoila va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Walter von Kessler rematés de volea a la xarxa. El 2 - 2 pujava al marcador al minut 35.
  • 143 Minuto 62 (Gol de contra por la derecha): El jugador Jan-Evert Olsson de Benvoila es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 3 - 3 d'un ràpid contraatac.
  • 141 Minuto 84 (Gol de contra por el centro): Benvoila sabia com jugar al contraatac, i al minut 84, Walter von Kessler va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 3 - 4.