Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731377348

Amistoso (Int.) 731377348 Información oficial sobre el partido 731377348 en Hattrick

15.05.2024 08:45:00

NK Prespaa Alineación oficial del equipo 'NK Prespaa' en el partido 1 - 4 REAL PRA' Alineación oficial del equipo 'REAL PRA'' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
NK Prespaa Alineación oficial del equipo 'NK Prespaa' en el partido 2 - 0 REAL PRA' Alineación oficial del equipo 'REAL PRA'' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NK Prespaa

Goles Goles

  • 102 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Stevenson Angulo de Prespaa va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 4.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Guy Pershikov de Prespaa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

REAL PRA'

Goles Goles

  • 171 Minuto 5 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Giancarlo Cinque que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a REAL.
  • 116 Minuto 40 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Mauro Rendo sempre és una garantia. Al minut 40, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Gianpiero Ghiani marcar el 0 - 2 per al REAL.
  • 141 Minuto 64 (Gol de contra por el centro): REAL sabia com jugar al contraatac, i al minut 64, Ruedi Mickoleit va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 3.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Mauro Rendo de REAL va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 70. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!