Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731377322

Amistoso (Int.) 731377322 Información oficial sobre el partido 731377322 en Hattrick

15.05.2024 12:10:00

Kodiak's Kossack Alineación oficial del equipo 'Kodiak's Kossack' en el partido 2 - 3 pks bydgoski Alineación oficial del equipo 'pks bydgoski' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kodiak's Kossack Alineación oficial del equipo 'Kodiak's Kossack' en el partido 3 - 1 pks bydgoski Alineación oficial del equipo 'pks bydgoski' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,1 % 1,4 % 13,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kodiak's Kossack

Goles Goles

  • 102 Minuto 44 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 44 de partit i el marcador es posà 1 - 2 quan en Dauren Davletgaleev, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Kodiaks a l'empat.
  • 104 Minuto 79 (Gol de penalti): Kodiaks aconseguia el 2 - 3 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Dauren Davletgaleev al cantó inferior dret de la porteria rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kuat Imaev de Kodiaks va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Andrey Stepanchuk de Kodiaks va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

pks bydgoski

Goles Goles

  • 173 Minuto 32 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 32, quan Concetto Frailis va posar els visitants bydgoski per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Adam Gidzioń va augmentar l'avantatge de bydgoski a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Concetto Frailis de bydgoski va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 74. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Es duien 28 minuts de partit jugats quan Concetto Frailis va estar a punt de posar per davant a bydgoski amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Oryngali Tanatarov va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Dan Šafránek va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Diego Gallard de bydgoski va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 51 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.