Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731377315

Amistoso (Int.) 731377315 Información oficial sobre el partido 731377315 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Objetivo 10 Alineación oficial del equipo 'Objetivo 10' en el partido 1 - 2 FC Puntigamer Perlsdorf Alineación oficial del equipo 'FC Puntigamer Perlsdorf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Objetivo 10 Alineación oficial del equipo 'Objetivo 10' en el partido 2 - 2 FC Puntigamer Perlsdorf Alineación oficial del equipo 'FC Puntigamer Perlsdorf' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,6 % 30,8 % 41,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Objetivo 10

Goles Goles

  • 123 Minuto 21 (Gol por la derecha): Passats 21 minuts, Radion Bucătari, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Objetivo es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Al minut 22, Hassan Mahmoud gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Liam Gwaltney va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Haritz Samur va estar a punt d'avançar els locals al minut 24 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 211 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Objetivo enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71, Miguel Robertet quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

FC Puntigamer Perlsdorf

Goles Goles

  • 141 Minuto 23 (Gol de contra por el centro): El Puntigamer era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Boris Klinovskiy va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 171 Minuto 59 (Gol por el centro): Puntigamer agafava avantatge al minut 59 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Uğur Yolaçan amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Puntigamer va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Juan Notario va desviar el xut final de Ermenegildo De Simei després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 285 Minuto 62 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Florian Épaud, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Ishmail Gana quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Juan Notario, però la pilota va topar amb el travesser.