Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731377311

Amistoso (Int.) 731377311 Información oficial sobre el partido 731377311 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

descariñaos Alineación oficial del equipo 'descariñaos' en el partido 0 - 5 Colonia Surk Alineación oficial del equipo 'Colonia Surk' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
descariñaos Alineación oficial del equipo 'descariñaos' en el partido 0 - 7 Colonia Surk Alineación oficial del equipo 'Colonia Surk' en el partido
Tiene un resultado normal 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

descariñaos

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Agustín Dornutegui de descariñaos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Marco Tobia de descariñaos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Colonia Surk

Goles Goles

  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Passats 31 minuts de partit, Colonia es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Björn-Hergen Neulinger es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 143 Minuto 42 (Gol de contra por la derecha): Björn-Hergen Neulinger va marcar al minut 42 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 2.
  • 185 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del descariñaos. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Cosmin Martinescu la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Colonia es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 3 arribava al minut 59.
  • 183 Minuto 69 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 69, Colonia va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Cosmin Martinescu.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, Colonia va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Claudius Steinberg, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Henning Varta, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 15 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Al minut 18 de partit, Björn-Hergen Neulinger quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Cosmin Martinescu, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 82 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Colonia va quedar sense poder incrementar el seu marcador.