Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731377117

Amistoso (Int., RC) 731377117 Información oficial sobre el partido 731377117 en Hattrick

14.05.2024 18:25:00

Panda-Bär Füchse Alineación oficial del equipo 'Panda-Bär Füchse' en el partido 4 - 6 sporting inyakys Alineación oficial del equipo 'sporting inyakys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Panda-Bär Füchse Alineación oficial del equipo 'Panda-Bär Füchse' en el partido 1 - 2 sporting inyakys Alineación oficial del equipo 'sporting inyakys' en el partido
Tiene bastante suerte 0.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,7 % 0,2 % 94,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Panda-Bär Füchse

Goles Goles

  • 101 Minuto 35 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Viktor Zwanzinger trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 118 Minuto 40 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 40, Lukas Chemnitz va pentinar un córner cap al segon pal que Xaver Giacopello va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 2.
  • 143 Minuto 68 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Füchse eren letals, i Timm Stoffers va aprofitar-ne un per aconseguir el 3 - 4 entrant des de la dreta.
  • 103 Minuto 73 (Gol por la derecha): Els seguidors del Füchse van tornar a saltar d'alegria al minut 73. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Luka Ohmstede que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 4 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 25 (Ocasión de contra de falta): Füchse va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Tommy Palmboom va anar a parar a les mans del porter.
  • 202 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Passaven 90 minuts quan Torsten Hallig des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

sporting inyakys

Goles Goles

  • 172 Minuto 33 (Gol por la izquierda): sporting va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 33. Luis Prieto va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 183 Minuto 34 (Gol por la derecha): Al 34 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a sporting augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Marcial Gran es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 171 Minuto 48 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 48, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Riccardo Glorioso es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.
  • 183 Minuto 62 (Gol por la derecha): Riccardo Glorioso va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 4 per als visitants.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Riccardo Glorioso va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 69, i va fer pujar el 3 - 5 per a sporting.
  • 182 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Al minut 75 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Delfín Arzúa va ser l'anotador del 4 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 42 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Delfín Arzúa ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): En Xavi Combalia va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 242 Minuto 91 (Ocasión de contra por la izquierda): El sporting va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 91, però en Marcial Gran va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eduardo Manuel Ortuondo de sporting va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rodrigo Pumarejo de sporting es va emportar una amonestació al minut 43 per provocar un rival.