Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731377080

Amistoso 731377080 Información oficial sobre el partido 731377080 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

Daños Conlaterales Alineación oficial del equipo 'Daños Conlaterales' en el partido 2 - 2 Fortaleza Real Alineación oficial del equipo 'Fortaleza Real' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Daños Conlaterales Alineación oficial del equipo 'Daños Conlaterales' en el partido 2 - 1 Fortaleza Real Alineación oficial del equipo 'Fortaleza Real' en el partido
Tiene un resultado normal 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
55,7 % 18,5 % 25,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Daños Conlaterales

Goles Goles

  • 138 Minuto 38 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Arsèni Farran la va rematar José Riobóo amb una magnífica volea que va fer pujar per a Daños el 1 - 1.
  • 112 Minuto 90 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan José Riobóo va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 90.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Daños Jaume Gispets quasi va assolir l'empat al minut 22 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Fortaleza Real

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 3, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Nihat Hatife es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 172 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Erik-Jan de Weck quedar desmarcat i marcar per a Fortaleza al minut 43. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Fortaleza quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Jordi Blau va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Alberto Boixaderas, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 53 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Fortaleza va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pèire Palop de Fortaleza la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 23 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Pèire Palop va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.