Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731376989

Amistoso (Int., RC) 731376989 Información oficial sobre el partido 731376989 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Los Munequitos II Alineación oficial del equipo 'Los Munequitos II' en el partido 5 - 3 AC Ghisella Alineación oficial del equipo 'AC Ghisella' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Los Munequitos II Alineación oficial del equipo 'Los Munequitos II' en el partido 3 - 6 AC Ghisella Alineación oficial del equipo 'AC Ghisella' en el partido
Tiene suerte 2.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,2 % 4,4 % 76,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Munequitos II

Goles Goles

  • 113 Minuto 28 (Gol por la derecha): Al minut 28, Munequitos aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Tun Nyi Htun va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 123 Minuto 52 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 52 gràcies a la jugada de Martín Espina, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 57 (Gol por el centro): Al minut 57 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Viorel Făşioiu, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Munequitos.
  • 120 Minuto 93 (Gol de falta): El 4 - 3 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Enric Xiqués al minut 93, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Munequitos i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 132 Minuto 96 (Gol por la izquierda): Al minut 96, Munequitos va aconseguir el 5 - 3 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Giancarlo Pellizzari, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Munequitos Adriano Munegato quasi va assolir l'empat al minut 27 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 218 Minuto 90 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Adriano Munegato va entorpir al marcador d'en Yaacov Dulfan per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

AC Ghisella

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): Amb 10 minuts jugats, Rosario Borgogni de Ghisella va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 153 Minuto 65 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Ghisella seguien lluitant fins al final. Al minut 65, fruit d'aquests esforços, Gennaro Canino va marcar el 3 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 161 Minuto 77 (Gol por el centro): Als 77 minuts de partit, Gennaro Canino de Ghisella va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Abdelqayyoum El-Ghazi va marcar al minut 7 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Mario Petri va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 8, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Hansjürg Dessouslavy va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 270 Minuto 32 (Ocasión de falta): En Nguyễn Ngọc Long va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 32. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 271 Minuto 92 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Antonio Griffa que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 262 Minuto 94 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 94, en un 1 contra 1 amb el porter, però Hansjürg Dessouslavy va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Abdelqayyoum El-Ghazi des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alberto Addieri es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.