Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731376931

Amistoso (Int.) 731376931 Información oficial sobre el partido 731376931 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Sugar Giraffes Alineación oficial del equipo 'Sugar Giraffes' en el partido 0 - 1 Jong Slik United Alineación oficial del equipo 'Jong Slik United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sugar Giraffes Alineación oficial del equipo 'Sugar Giraffes' en el partido 0 - 1 Jong Slik United Alineación oficial del equipo 'Jong Slik United' en el partido
Tiene un resultado normal 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sugar Giraffes

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 7 (Ocasión de contra por la izquierda): El Giraffes va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 7, però en Francisco Jesús 'Matador' Ovando va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 23 (Ocasión de contra por la izquierda): Giraffes van sortir al contraatac al minut 23, però Alejandro Salazar Rojas va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 66 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 66 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Francisco Jesús 'Matador' Ovando, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 209 Minuto 82 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Alberto Azamor, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a United, però Răzvan Dohan no va poder encertar el xut.

Jong Slik United

Goles Goles

  • 174 Minuto 47 (Gol de penalti): United va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que 邓 (Deng) 文雨 (Wenyu) va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Al minut 6, un refús desafortunat de José Fernández Cossio, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Rickert Speelman no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Es duien 22 minuts de partit jugats quan Răzvan Dohan va estar a punt de posar per davant a United amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de José Fernández Cossio va impedir un gol cantat.
  • 237 Minuto 29 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Ros Lorsch no va ser aprofitada per en Jort Regeer que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 270 Minuto 30 (Ocasión de falta): En 邓 (Deng) 文雨 (Wenyu) va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 30. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 225 Minuto 32 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Răzvan Dohan de United va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Al minut 60 de partit, Jeroen Wouden va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Mickey Geerders va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a 邓 (Deng) 文雨 (Wenyu) de United la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.