Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731376770

Amistoso (Int.) 731376770 Información oficial sobre el partido 731376770 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Tronchatibias FC Alineación oficial del equipo 'Tronchatibias FC' en el partido 4 - 3 The beats in the east Alineación oficial del equipo 'The beats in the east' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tronchatibias FC Alineación oficial del equipo 'Tronchatibias FC' en el partido 1 - 1 The beats in the east Alineación oficial del equipo 'The beats in the east' en el partido
Tiene bastante suerte 0.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,7 % 18,3 % 56,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tronchatibias FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Marcial Torre de Tronchatibias aconseguir un gol al minut 26 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Tronchatibias va augmentar la diferència quan Juan Antonio Salinas no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 121 Minuto 53 (Gol por el centro): Fávila Requesens va donar a Tronchatibias un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 121 Minuto 89 (Gol por el centro): Tronchatibias va aconseguir el 4 - 3 que desfeia l'empat quan al minut 89 Fávila Requesens va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): Juan Antonio Salinas va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Tronchatibias que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Juan Antonio Salinas va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Tronchatibias se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65, Juan Antonio Salinas gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Emmanuel Peresso va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 286 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 75 minuts, el Tronchatibias va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Fávila Requesens de Tronchatibias va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

The beats in the east

Goles Goles

  • 151 Minuto 36 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 36, el jugador visitant Trương Thế Hoài va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 163 Minuto 39 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 39 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Trần Bình marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 116 Minuto 89 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 89 minuts quan Lê Sơn Lâm va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Nguyễn Minh Mẫn, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del beats que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Phùng Công Luật, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 262 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): beats va estar a punt d'empatar al 32 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Nhậm Sơn Thái que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 262 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Nguyễn Huân va fer una jugada per la banda esquerra, però Darío Bordás va aturar el seu xut.