Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731376660

Amistoso (Int.) 731376660 Información oficial sobre el partido 731376660 en Hattrick

15.05.2024 10:45:00

St.Tropez C.F Alineación oficial del equipo 'St.Tropez C.F' en el partido 2 - 2 Rieder4Ever Alineación oficial del equipo 'Rieder4Ever' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
St.Tropez C.F Alineación oficial del equipo 'St.Tropez C.F' en el partido 2 - 1 Rieder4Ever Alineación oficial del equipo 'Rieder4Ever' en el partido
Tiene un resultado normal 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,8 % 0,7 % 10,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

St.Tropez C.F

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): Immanuel Wenz va donar a St.Tropez un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 134 Minuto 40 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a St.Tropez i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 40 minuts de joc. Mentre en Curdin Wallin el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): En Immanuel Wenz va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Koni Tschann de St.Tropez la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Rieder4Ever

Goles Goles

  • 154 Minuto 44 (Gol de penalti): El jugador de Rieder4Ever Frank Ojara va anotar des dels 11 metres al minut 44, posant el 2 - 1 al marcador.
  • 161 Minuto 52 (Gol por el centro): Als 52 minuts de partit, Rui Estêvão Portilho de Rieder4Ever va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Klas Hansson va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Rieder4Ever que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 252 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Rui Estêvão Portilho la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Rieder4Ever havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 252 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Leszek Frelich ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Rieder4Ever va anar a parar a la dreta de l'atac on en Matthias Stegall, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Leszek Frelich de Rieder4Ever va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.