Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731376477

Amistoso (Int., RC) 731376477 Información oficial sobre el partido 731376477 en Hattrick

15.05.2024 10:00:00

poli-tm Alineación oficial del equipo 'poli-tm' en el partido 5 - 7 Lopelat Alineación oficial del equipo 'Lopelat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
poli-tm Alineación oficial del equipo 'poli-tm' en el partido 2 - 1 Lopelat Alineación oficial del equipo 'Lopelat' en el partido
Tiene bastante suerte 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,9 % 0,3 % 6,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

poli-tm

Goles Goles

  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 els aficionats van embogir quan en Stavros Lentakos va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de poli-tm.
  • 111 Minuto 88 (Gol por el centro): Benito Coña s'emportà una gran ovació del públic local al minut 88, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 111 Minuto 103 (Gol por el centro): Al minut 103, João Aparício Maldonado va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): En Dalibor Strmý va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 234 Minuto 37 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 37 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Benito Coña estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.
  • 211 Minuto 88 (Ocasión por el centro): poli-tm enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 220 Minuto 109 (Ocasión de falta): En Benito Coña es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): João Aparício Maldonado de poli-tm va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 105 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Octavian Florea.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de poli-tm Mihai Amancei no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Domènec Rosselló es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Giovanni Seraggiotto va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 4.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Sorin Linu, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Domènec Rosselló va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de poli-tm i 5 - 5 al marcador.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de poli-tm Octavian Florea va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

Lopelat

Goles Goles

  • 163 Minuto 51 (Gol por la derecha): El jugador visitant Remigi Sanmartí va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 51 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 106 Minuto 88 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 88 minuts, Jesús Cerqueda va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 2.
  • 171 Minuto 102 (Gol por el centro): Lopelat agafava avantatge al minut 102 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Nacho Freixenet amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): El Lopelat creava perill des de la dreta al minut 35, però en Ernst Horisberger, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Javier Ríos Mendez desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Flavio Marentes de Lopelat va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 87, Mariano Llano de Lopelat va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Remigi Sanmartí de Lopelat, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ernst Horisberger en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 4.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Domènec Rosselló anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 5 per a Lopelat.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Lopelat, Javier Ríos Mendez, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 6 al marcador.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Lopelat, Jesús Cerqueda, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 7 al marcador.