Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731376314

Amistoso (Int.) 731376314 Información oficial sobre el partido 731376314 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Riazor Sharks FC Alineación oficial del equipo 'Riazor Sharks FC' en el partido 2 - 3 Talvivaara FC Alineación oficial del equipo 'Talvivaara FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Riazor Sharks FC Alineación oficial del equipo 'Riazor Sharks FC' en el partido 1 - 2 Talvivaara FC Alineación oficial del equipo 'Talvivaara FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,5 % 17,1 % 57,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Riazor Sharks FC

Goles Goles

  • 103 Minuto 39 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Joan Ferreres va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.
  • 111 Minuto 40 (Gol por el centro): Enrique Gabiño s'emportà una gran ovació del públic local al minut 40, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Sergio Forment hauria d'haver estat gol al minut 49 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Talvivaara FC

Goles Goles

  • 116 Minuto 35 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Jonathan Unrat va acabar en una passada genial cap al jugador de Talvivaara Ilari Mäntynen, que va marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 36 (Gol por la derecha): Al 36 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Talvivaara augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Ilari Mäntynen es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 137 Minuto 48 (Gol evento especial extremo + rematador): Simon Lackner va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 48 de joc. Ilari Mäntynen es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 2 - 3. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Es duien 10 minuts de partit jugats quan Aki Mört va estar a punt de posar per davant a Talvivaara amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Frankie Paine va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Onni Paasiranta després de 71 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Frankie Paine va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Aki Mört es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.