Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731375801

Amistoso (Int.) 731375801 Información oficial sobre el partido 731375801 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

At Madrid C.F Alineación oficial del equipo 'At Madrid C.F' en el partido 2 - 1 Les Pandas Alineación oficial del equipo 'Les Pandas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
At Madrid C.F Alineación oficial del equipo 'At Madrid C.F' en el partido 2 - 0 Les Pandas Alineación oficial del equipo 'Les Pandas' en el partido
Tiene un resultado normal 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

At Madrid C.F

Goles Goles

  • 113 Minuto 24 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Christopher Bongailas de Madrid va aconseguir igualar el partit al minut 24, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 123 Minuto 75 (Gol por la derecha): Corria el minut 75 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Alontso Azpee, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 17 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Antonio Vulcănean va servir per deixar enrere el gegant Enrico Gomez al minut 17, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 222 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): En Constantin Chitroceanu va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 220 Minuto 67 (Ocasión de falta): En Alontso Azpee es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

Les Pandas

Goles Goles

  • 142 Minuto 23 (Gol de contra por la izquierda): En Mauricio Poveda va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Pandas va anar a parar a la dreta de l'atac on en Mauricio Poveda, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 240 Minuto 70 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Pandas sortien al contraatac. La falta llançada per Guillermo Morillo va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ascanio Poblete de Pandas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.