Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731374807

Amistoso (Int., RC) 731374807 Información oficial sobre el partido 731374807 en Hattrick

16.05.2024 01:00:00

Pigskins FC Alineación oficial del equipo 'Pigskins FC' en el partido 3 - 1 U.E.Sant Joan Despí Alineación oficial del equipo 'U.E.Sant Joan Despí' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Pigskins FC Alineación oficial del equipo 'Pigskins FC' en el partido 6 - 0 U.E.Sant Joan Despí Alineación oficial del equipo 'U.E.Sant Joan Despí' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pigskins FC

Goles Goles

  • 112 Minuto 32 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Ulrich Martin Jaschinski va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 32.
  • 122 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Al minut 48 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Pigskins va ser Martín Zaccaria.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): Eugenio Patiño va incrementar l'avantatge de Pigskins amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): El Pigskins va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Eddy Severson la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 208 Minuto 31 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Eugenio Patiño de Pigskins va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Rafael Monteira que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En Eddy Severson va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 234 Minuto 56 (Ocasión de penalti): L'afició local no podia creure el que veien els seus ulls quan Arnold Humphrey va fallar un penal al minut 56.

U.E.Sant Joan Despí

Goles Goles

  • 115 Minuto 2 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 2 minuts de joc, Periklis Sevastos, corrent com un esperitat, superà primer Ezekiel Woerner per velocitat, i després el porter posant el 0 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 12 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Òscar Bonamussa va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Aramayis Varakyan rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 282 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Òscar Bonamussa va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 24, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 215 Minuto 47 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Antonakis Tiropitopoulos que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 260 Minuto 76 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Diego Gelmirez, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.