Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731374721

Amistoso (Int.) 731374721 Información oficial sobre el partido 731374721 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Hirado F.C Alineación oficial del equipo 'Hirado F.C' en el partido 3 - 3 Atletico Ciudad Altstätten C.F Alineación oficial del equipo 'Atletico Ciudad Altstätten C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hirado F.C Alineación oficial del equipo 'Hirado F.C' en el partido 2 - 0 Atletico Ciudad Altstätten C.F Alineación oficial del equipo 'Atletico Ciudad Altstätten C.F' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hirado F.C

Goles Goles

  • 138 Minuto 13 (Gol evento especial extremo + rematador): En Pepe Ruiz va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Queco Sayeras la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Eduardo Guzmán Puig, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Hirado.
  • 133 Minuto 57 (Gol por la derecha): Hirado va aconseguir el 3 - 1 quan Pepe Ruiz va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Hirado va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Eduardo Guzmán Puig va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Andoni Zubizarreta.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 31 quan Juan López de Hirado gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 223 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Juan López va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 19, Paco Urquijo de Hirado va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Atletico Ciudad Altstätten C.F

Goles Goles

  • 152 Minuto 43 (Gol por la izquierda): ACA va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Maurus Natali va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 151 Minuto 83 (Gol por el centro): Un mica després, Àlex Artatzabeitia de ACA va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 162 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Enrique Ros, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 3 - 3 al minut 84.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Al minut 18 Duccio Brambullo va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Mario Bajo Fernández va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 215 Minuto 27 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Duccio Brambullo que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miguel Ángel Coaña de ACA es va emportar una amonestació al minut 63 per provocar un rival.