Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731374622

Amistoso 731374622 Información oficial sobre el partido 731374622 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

Playas de Águilas Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Playas de Águilas Club de Futbol' en el partido 4 - 4 Nitzerts 41's Alineación oficial del equipo 'Nitzerts 41's' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Playas de Águilas Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Playas de Águilas Club de Futbol' en el partido 2 - 3 Nitzerts 41's Alineación oficial del equipo 'Nitzerts 41's' en el partido
Tiene suerte 2.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,6 % 17,5 % 56,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Playas de Águilas Club de Futbol

Goles Goles

  • 110 Minuto 32 (Gol de falta): Torben Heuke va aconseguir l'empat per a Águilas mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 1 - 1.
  • 113 Minuto 34 (Gol por la derecha): Els jugadors del Águilas amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 34, deixant Amir Lennartsson en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 123 Minuto 61 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 61 gràcies a la jugada de Reinout Zeijlemaker, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 123 Minuto 84 (Gol por la derecha): El jugador Luigi Franze de Águilas, després de 84 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 4 - 3 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 11 per blocar una centrada d'en Ignacio Molino García va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Águilas.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Águilas va estar a punt de posar-se per davant al minut 39 però Ismael Nestares va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Torben Heuke de Águilas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Nitzerts 41's

Goles Goles

  • 171 Minuto 28 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Èdgard Siuraneta que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Nitzerts.
  • 118 Minuto 33 (Gol evento especial córner peinado): Nitzerts va aconseguir el 1 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Fernando Martínez, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Raúl Fuenlabrada que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 163 Minuto 73 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 73 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Juan Ruiz.
  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 86 minuts, el tirador de faltes del Nitzerts va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Raúl Fuenlabrada, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Es duien 42 minuts de partit jugats quan Eyob Demamo va estar a punt de posar per davant a Nitzerts amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Pèir Gené va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Juan Ruiz, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 44 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Èdgard Siuraneta de Nitzerts, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 59, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dimcho Danov.