Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731374611

Amistoso (Int.) 731374611 Información oficial sobre el partido 731374611 en Hattrick

14.05.2024 19:15:00

Bandinese Alineación oficial del equipo 'Bandinese' en el partido 3 - 1 Ename Alineación oficial del equipo 'Ename' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bandinese Alineación oficial del equipo 'Bandinese' en el partido 2 - 0 Ename Alineación oficial del equipo 'Ename' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bandinese

Goles Goles

  • 113 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al minut 37, Bandinese aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Benedetto Truglio va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 122 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Bandinese contenien la respiració mentre en Graziano Bellico s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Alirio Pighi va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): En Andrea Piasenzotto va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Bandinese va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Andrea Piasenzotto va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Wesley Jadot.
  • 220 Minuto 88 (Ocasión de falta): Al minut 88, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Ename

Goles Goles

  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): En Gauthier Liephout donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 26 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 83 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Quentin Van Schoor va servir per deixar enrere el gegant Camillo Simonin al minut 83, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 85 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Alec Magis, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.