Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731374555

Amistoso (Int., RC) 731374555 Información oficial sobre el partido 731374555 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

ktica team Alineación oficial del equipo 'ktica team' en el partido 3 - 1 f.c.Laboulaye Alineación oficial del equipo 'f.c.Laboulaye' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
ktica team Alineación oficial del equipo 'ktica team' en el partido 4 - 0 f.c.Laboulaye Alineación oficial del equipo 'f.c.Laboulaye' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ktica team

Goles Goles

  • 112 Minuto 29 (Gol por la izquierda): ktica equilibrava la balança al minut 29. En Lui Nørby, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Lui Nørby ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, ktica es posava per davant 2 a 1.
  • 115 Minuto 75 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 75 minuts, Lui Nørby va superar per velocitat Danny Bar-Kokhba per posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Lalo Gato San Juan va estar a punt de sentenciar el partit al minut 78, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marcin Korzekwa de ktica la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Modesto Granell de ktica va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

f.c.Laboulaye

Goles Goles

  • 174 Minuto 9 (Gol de penalti): Al minut 9 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Mahmood Al-Zahawi va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Alejandro Víctor Siboldi quasi aconsegueix empatar per f.c.Laboulaye al minut 39, però Aureliano Galindo va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de f.c.Laboulaye va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Heirauarii Mana, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 82 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de f.c.Laboulaye va anar a parar a la dreta de l'atac on en Heirauarii Mana, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Andrés Laspada.