Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731373912

Amistoso (Int., RC) 731373912 Información oficial sobre el partido 731373912 en Hattrick

15.05.2024 12:45:00

PFC Misicvolizeku Alineación oficial del equipo 'PFC Misicvolizeku' en el partido 1 - 3 AC Alaitoc Alineación oficial del equipo 'AC Alaitoc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
PFC Misicvolizeku Alineación oficial del equipo 'PFC Misicvolizeku' en el partido 2 - 3 AC Alaitoc Alineación oficial del equipo 'AC Alaitoc' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,6 % 36,8 % 33,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PFC Misicvolizeku

Goles Goles

  • 113 Minuto 19 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Misicvolizeku una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Daniel Bošković, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 19.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Misicvolizeku per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 5, quan Andrej Cvetković va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 224 Minuto 11 (Ocasión de penalti): Misicvolizeku es va veure beneficiat per la polèmica al minut 11, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Stefan Wiklind va relliscar al moment de fer el xut i el porter Robin Sommer no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 209 Minuto 21 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Péter Makara? Un error clamorós seu va donar a Victor Mekaiten una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 207 Minuto 22 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Péter Makara va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 49 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Misicvolizeku la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 221 Minuto 55 (Ocasión por el centro): En Péter Makara del Misicvolizeku ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Al minut 67 es va veure una gran oportunitat per a Misicvolizeku per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Mirko Grgić, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

AC Alaitoc

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): El jugador de Alaitoc Dalibor Šembera va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 14 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 118 Minuto 69 (Gol evento especial córner peinado): En Jonas Bach-Gowinski entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Alaitoc, un peu providencial d'en Radomil Vrkoslav va situar el 1-2 al panell digital.
  • 183 Minuto 79 (Gol por la derecha): Al minut 79, un xut de Victor Mekaiten des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 71 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Miroslav Kločanka va servir per deixar enrere el gegant Stefan Wiklind al minut 71, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.