Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731373743

Amistoso (Int.) 731373743 Información oficial sobre el partido 731373743 en Hattrick

16.05.2024 00:00:00

Barra F. C. Alineación oficial del equipo 'Barra F. C.' en el partido 2 - 0 RCD Llucmajor Alineación oficial del equipo 'RCD Llucmajor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Barra F. C. Alineación oficial del equipo 'Barra F. C.' en el partido 0 - 3 RCD Llucmajor Alineación oficial del equipo 'RCD Llucmajor' en el partido
Tiene suerte 0.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,3 % 0,1 % 96,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barra F. C.

Goles Goles

  • 105 Minuto 51 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en César Pessanha va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Vassilis Thanailakis va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Barra posava el marcador 1 a 0.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Barra pel centre va donar un gran resultat: el gol de Raik Halbmayr va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 6 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Ytamar Frieza, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 216 Minuto 78 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 78 en Ytamar Frieza ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Raik Halbmayr el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Raik Halbmayr una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 84, però una magnífica aturada de Maxbert Erika va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Andreas Jörg Eduard Coeler de Barra la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Joel Nisula.

RCD Llucmajor

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Llucmajor va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Mévio Batista va desviar el xut final de Óscar Colomer després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 32, quan en Bogdan-Paul Filcea va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Llucmajor va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 41, quan Houlun Lkhagvadorj va quedar-se sol davant el porter Mévio Batista, però aquest va poder aturar el xut.
  • 252 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en César Gómez de Bonilla ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 207 Minuto 83 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Pedro Torres Ochoa va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.