Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731373608

Amistoso (Int., RC) 731373608 Información oficial sobre el partido 731373608 en Hattrick

15.05.2024 18:05:00

Moving Turtles Łódź Alineación oficial del equipo 'Moving Turtles Łódź' en el partido 4 - 0 Demà Més Alineación oficial del equipo 'Demà Més' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Moving Turtles Łódź Alineación oficial del equipo 'Moving Turtles Łódź' en el partido 4 - 0 Demà Més Alineación oficial del equipo 'Demà Més' en el partido
Tiene un resultado normal 4.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Moving Turtles Łódź

Goles Goles

  • 124 Minuto 27 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 27 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Blaise Schoeps. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 134 Minuto 79 (Gol de penalti): Turtles va obtenir un penal al minut 79, que va llançar a la perfecció Blaise Schoeps. 2 - 0 a favor dels locals.
  • 185 Minuto 88 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 88 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Turtles. A fi d'aconseguir el 3 - 0, van tocar-la en curt per tal que Dare Nežmak xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Turtles va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jericho Sinyangwe progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Benoît Berben va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Turtles se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Mátyás Rakonczai va estar a punt de sentenciar el partit al minut 29, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Karl Fäh va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82, Jericho Sinyangwe gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Óscar Diezma Dillanes va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Benoît Berben.

Demà Més

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 4 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Liviu Cimpoeru va intentar anar-se'n per velocitat al minut 4 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 286 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Iván Ayerra va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 263 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): El Demà Més creava perill des de la dreta al minut 53, però en Massimo Iapino, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Pepe Rabaldiz desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Demà Més va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Berenguer Llauradó, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas