Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731373426

Amistoso (Int., RC) 731373426 Información oficial sobre el partido 731373426 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Atlètic Club de Girona Alineación oficial del equipo 'Atlètic Club de Girona' en el partido 7 - 6 Atlètic Club d'Ararat Alineación oficial del equipo 'Atlètic Club d'Ararat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlètic Club de Girona Alineación oficial del equipo 'Atlètic Club de Girona' en el partido 2 - 0 Atlètic Club d'Ararat Alineación oficial del equipo 'Atlètic Club d'Ararat' en el partido
Tiene una suerte increíble 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlètic Club de Girona

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 82 (Ocasión de falta): Amb 82 minuts disputats, Jesús Ortiz gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Garbis Nalbandyan va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gino Barandun.
  • 510 Minuto 107 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Manuel Chaves de Atlètic1 amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Atlètic1, Juan Manuel Chaves, col·locà la pilota just a les mans d'en Garbis Nalbandyan. El marcador: 0 - 0.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Gino Barandun xutant per a Atlètic1 va fer anar la pilota just on la volia, però Garbis Nalbandyan, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 055 Minuto 125 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Florin Botiş de Atlètic1 va executar el tir amb una gran tècnica posant el 1 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Atlètic1, Josef Vašulka, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): José Otávio Carabas de Atlètic1, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Garbis Nalbandyan en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): En Suresh Kawli anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 3 per a Atlètic1.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): En Ildefonso Palencia anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 4 per a Atlètic1.
  • 056 Minuto 135 (Penalti marcado): El jugador de Atlètic1, Pierre Lefèvre, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 137 (Penalti marcado): Marc Andreu Cassi de Atlètic1, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Garbis Nalbandyan en un bon llançament des del punt fatídic. 7 - 6.

Atlètic Club d'Ararat

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 86 (Ocasión de contra de falta): El Atlètic2 va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Albino Fernandes la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 243 Minuto 109 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Atlètic2 van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Lazar Sundukyan va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Yerem Hrachyan de Atlètic2 la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lazar Sundukyan de Atlètic2 va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Byuzand Armenakyan de Atlètic2 va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Atlètic2 Vahe Vardanyan no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Ildefonso Palencia es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 0 - 1.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Matevos Qaramyan de Atlètic2 anava molt fort i col·locat però Ildefonso Palencia no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 1 - 1.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Khachatour Ohanyants va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 2.
  • 057 Minuto 130 (Penalti marcado (nervioso)): Lazar Sundukyan de Atlètic2 va mostrar-se molt nerviós i el seu llançament de penal va sortir fluix i cap al centre de la porteria. Tanmateix, Ildefonso Palencia s'havia estirat a la seva dreta abans de temps i no va tenir temps de reaccionar. 3 - 3.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): En Yerem Hrachyan anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 4 per a Atlètic2.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): Aren Janibekyan de Atlètic2, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ildefonso Palencia en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 5.
  • 056 Minuto 136 (Penalti marcado): El jugador de Atlètic2 Garbis Nalbandyan no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Ildefonso Palencia es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 6.
  • 059 Minuto 138 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Atlètic2 Alessandro Gorni va intentar enganyar Ildefonso Palencia amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 7 - 6.