Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731373241

Amistoso (Int.) 731373241 Información oficial sobre el partido 731373241 en Hattrick

14.05.2024 18:30:00

Kotki Alineación oficial del equipo 'Kotki' en el partido 1 - 3 Aguadelgrifo FC Alineación oficial del equipo 'Aguadelgrifo FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kotki Alineación oficial del equipo 'Kotki' en el partido 0 - 1 Aguadelgrifo FC Alineación oficial del equipo 'Aguadelgrifo FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,3 % 0,1 % 97,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kotki

Goles Goles

  • 141 Minuto 44 (Gol de contra por el centro): Kotki va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 44, quan Alexander Felix Rösel, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): En Johannes Tanneneck va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Aguadelgrifo FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Al minut 10 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Aguadelgrifo prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Carlos Garruru.
  • 118 Minuto 42 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 42, el Aguadelgrifo va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Carlos Martínez Arús, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 2.
  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Aguadelgrifo van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Alejandro Gaztelu va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 62 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Ivar Dalum va servir per deixar enrere el gegant Ole Pruckner al minut 62, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 209 Minuto 67 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Ernesto Monis Beltrán va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Matthias Riegelsberg. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ivan Galun.