Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731373112

Amistoso (Int., RC) 731373112 Información oficial sobre el partido 731373112 en Hattrick

14.05.2024 18:25:00

Sinzest Monday FC Alineación oficial del equipo 'Sinzest Monday FC' en el partido 2 - 0 Dejan Savicevic Alineación oficial del equipo 'Dejan Savicevic' en el partido
0 / 0 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 0 / 1
0 / 0 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 1
1 Evento 51xTarjetas 2
0 Evento 09xLesiones 0
34 % Posesión 45' 66 %
34 % Posesión 90' 66 %
Presionar Nivel de táctica: 9 Táctica Presionar Nivel de táctica: 6
Sinzest Monday FC Alineación oficial del equipo 'Sinzest Monday FC' en el partido 2 - 0 Dejan Savicevic Alineación oficial del equipo 'Dejan Savicevic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sinzest Monday FC Alineación oficial del equipo 'Sinzest Monday FC' en el partido 0 - 1 Dejan Savicevic Alineación oficial del equipo 'Dejan Savicevic' en el partido
Tiene suerte 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sinzest Monday FC

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 75, Bernard Glavić de Sinzest va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Moti Tehomi de Sinzest anava molt fort i col·locat però Marcos Costa no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 0 - 0.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Gündüz Meşed de Sinzest va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 0 - 0.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Sinzest Bernard Glavić no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Marcos Costa es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 0.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Sinzest, Vinzent Jakse, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 0 al marcador.

Dejan Savicevic

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 37 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Moses Håkansson de Savicevic va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Abdurahman Kusainov al minut 37 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gabriel Wilhelmer.
  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Moses Håkansson de Savicevic amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Axular Bastegieta, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Moti Tehomi va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Savicevic i 0 - 0 al marcador.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Savicevic Bogdan Roşculeţ va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Savicevic, Francés Xavier Pons, col·locà la pilota just a les mans d'en Moti Tehomi. El marcador: 1 - 0.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Savicevic Abdurahman Kusainov va intentar enganyar Moti Tehomi amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 0.