Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731373042

Amistoso (Int., RC) 731373042 Información oficial sobre el partido 731373042 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Recreation Club II Alineación oficial del equipo 'Recreation Club II' en el partido 4 - 0 Kotubab Alineación oficial del equipo 'Kotubab' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Recreation Club II Alineación oficial del equipo 'Recreation Club II' en el partido 1 - 1 Kotubab Alineación oficial del equipo 'Kotubab' en el partido
Tiene bastante suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
60,3 % 14,8 % 24,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Recreation Club II

Goles Goles

  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): Corria el minut 32 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Arturo Párraga, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 53 (Gol por la derecha): Olaf Jan Gerschkau va incrementar l'avantatge de Recreation amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Recreation va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Onésimo Recio Castaños progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): En Juan Nevado de Recreation va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Recreation per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 8, quan Adexe Requesens va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 240 Minuto 24 (Ocasión de contra de falta): Recreation va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Arturo Párraga va anar a parar a les mans del porter.
  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Recreation sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Joaquim Luís Vieira Oliveira, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 30 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 239 Minuto 37 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Pablo Peña va ridiculitzar a en Bernardino Dias amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Al minut 55, Juan Nevado gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Gebhardt Stiehler va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Adexe Requesens una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 68, però una magnífica aturada de Gebhardt Stiehler va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Joaquim Luís Vieira Oliveira de Recreation la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Olaf Jan Gerschkau es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Kotubab

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 29 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 29, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 10, Orlando Viveiros de Kotubab va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gigio Lion de Kotubab va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.