Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731372987

Amistoso (Int.) 731372987 Información oficial sobre el partido 731372987 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Tiñoso's FC Alineación oficial del equipo 'Tiñoso's FC' en el partido 3 - 2 Kingma United Alineación oficial del equipo 'Kingma United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tiñoso's FC Alineación oficial del equipo 'Tiñoso's FC' en el partido 2 - 1 Kingma United Alineación oficial del equipo 'Kingma United' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
45,2 % 27,7 % 27,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tiñoso's FC

Goles Goles

  • 112 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Tiñoso's equilibrava la balança al minut 58. En Shahab Esmaeili, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 115 Minuto 81 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 81 minuts de joc, Fernando Camfullos, corrent com un esperitat, superà primer Duran Ekin per velocitat, i després el porter posant el 2 - 2 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 121 Minuto 83 (Gol por el centro): Yaqinul Islam Fayad va donar a Tiñoso's un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Tiñoso's va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 8 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Fernando Camfullos ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Yaqinul Islam Fayad va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Tiñoso's va estar a punt de posar-se per davant al minut 67 però Yaqinul Islam Fayad va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 216 Minuto 71 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 71 en Luis Sáenz García ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Fernando Camfullos el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Passaven 84 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Luis Sáenz García va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alfredo Desguell de Tiñoso's es va guanyar la targeta groga merescudament.

Kingma United

Goles Goles

  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): Al minut 30 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Duran Ekin que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 171 Minuto 76 (Gol por el centro): Amb 76 minuts jugats, Rombout Leenstra de Kingma va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 28, quan en Cyril Blommers va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Kingma va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 60, quan Cosmin Doţa va quedar-se sol davant el porter Nacho Frexa, però aquest va poder aturar el xut.
  • 263 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Cosmin Doţa quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.