Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731372824

Amistoso 731372824 Información oficial sobre el partido 731372824 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

Camaron Fc Alineación oficial del equipo 'Camaron Fc' en el partido 4 - 1 Trabuchs F.C. Alineación oficial del equipo 'Trabuchs F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Camaron Fc Alineación oficial del equipo 'Camaron Fc' en el partido 6 - 1 Trabuchs F.C. Alineación oficial del equipo 'Trabuchs F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 6.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Camaron Fc

Goles Goles

  • 114 Minuto 21 (Gol de penalti): Camaron va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per Baldomer Begudà, que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Camaron prenia la batuta de l'encontre al minut 37, quan en Tantín Bauchamp va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 58 (Gol por la izquierda): En Matteo Lasciato de Camaron va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Camaron a 4 - 1. Pedro Jacolet va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Atanas Dimitrov! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Al minut 69 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Matteo Lasciato de Camaron va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Matteo Lasciato. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): El jugador local Edgar Pociotek per poc que no incrementa el marcador al minut 83. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jordi Benlloch va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rafael Miralles de Camaron amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Trabuchs F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 16 (Gol por la derecha): Al minut 16 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de José Luis Vallecillo que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Ignacio Palma va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Pau Guarí, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Héctor Salgado.