Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731372809

Amistoso (Int., RC) 731372809 Información oficial sobre el partido 731372809 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Juventud 25 Alineación oficial del equipo 'Juventud 25' en el partido 2 - 0 Oefteam Alineación oficial del equipo 'Oefteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Juventud 25 Alineación oficial del equipo 'Juventud 25' en el partido 3 - 0 Oefteam Alineación oficial del equipo 'Oefteam' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Juventud 25

Goles Goles

  • 121 Minuto 44 (Gol por el centro): Juventud va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 44 Modesto Coronel va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 134 Minuto 73 (Gol de penalti): Álvaro Galvão va augmentar la diferència de Juventud a 2 - 0 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Juventud va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Modesto Coronel va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Wynand Daeren.
  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Gerónimo Diego Tempone va estar a punt d'acabar en gol al minut 8, però el porter visitant Wynand Daeren va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Álvaro Galvão! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Juventud per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 41, quan Juan Alberto Carballido va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 230 Minuto 47 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Álvaro Galvão, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Wynand Daeren al minut 53 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Massimiliano Mininni va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Francisco Barea va estar a punt de sentenciar el partit al minut 72, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Julien Olmiere de Juventud amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Oefteam

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 7 (Ocasión evento especial córner peinado): Dré D'Hellem hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Raymond Mesotten havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 237 Minuto 43 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Raymond Mesotten estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Bart Ost, als 43 minuts, va fallar per ben poc.