Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731372717

Amistoso 731372717 Información oficial sobre el partido 731372717 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

hattrickforall Alineación oficial del equipo 'hattrickforall' en el partido 2 - 1 Real Club Deportivo de la Sala Calvet Alineación oficial del equipo 'Real Club Deportivo de la Sala Calvet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
hattrickforall Alineación oficial del equipo 'hattrickforall' en el partido 1 - 2 Real Club Deportivo de la Sala Calvet Alineación oficial del equipo 'Real Club Deportivo de la Sala Calvet' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,3 % 2,4 % 81,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

hattrickforall

Goles Goles

  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Vladislav Stoyanov, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del hattrickforall se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 30.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): hattrickforall va augmentar la diferència quan Abraam Ferreirós no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 74 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el hattrickforall sortien al contraatac. La falta llançada per Alexander Galea va sortir força alta sense massa perill.

Real Club Deportivo de la Sala Calvet

Goles Goles

  • 151 Minuto 64 (Gol por el centro): Un mica després, Nikolay Shandra de RCD va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Valentin Lepetit ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): RCD va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 24, quan Mordechay Kashtan va quedar-se sol davant el porter Carlos Alberto Zerboni, però aquest va poder aturar el xut.
  • 261 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 35 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Valentin Lepetit va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 251 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Magdaleno Obregón va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 215 Minuto 72 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Magdaleno Obregón va intentar anar-se'n per velocitat al minut 72 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.