Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731372472

Amistoso (Int.) 731372472 Información oficial sobre el partido 731372472 en Hattrick

15.05.2024 15:20:00

Fc Mélens Alineación oficial del equipo 'Fc Mélens' en el partido 3 - 0 Ag. Mod. Hattrick Alineación oficial del equipo 'Ag. Mod. Hattrick' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fc Mélens Alineación oficial del equipo 'Fc Mélens' en el partido 2 - 0 Ag. Mod. Hattrick Alineación oficial del equipo 'Ag. Mod. Hattrick' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc Mélens

Goles Goles

  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29 els aficionats van embogir quan en Vandinho Brito Cunha va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de FCM.
  • 132 Minuto 31 (Gol por la izquierda): En Vandinho Brito Cunha va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 135 Minuto 47 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Vandinho Brito Cunha va demostrar la seva experiència quan al minut 47 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 3 - 0. És un murri!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): FCM va estar a punt de posar-se per davant al minut 19 però James Jefferson va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jean-Michel Louvel! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 240 Minuto 55 (Ocasión de contra de falta): FCM van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 55 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Pier Giuseppe Venturu no va ser gens encertat.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Ridley Goave gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ulf Nederkvist va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marcus Argalas.

Ag. Mod. Hattrick

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 30 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Dimosthenis Poulianitis va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 30. En Sotiris Andresakis va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 236 Minuto 82 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): James Jefferson va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 82 de joc.