Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731372443

Amistoso (Int., RC) 731372443 Información oficial sobre el partido 731372443 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Jones Atl. Alineación oficial del equipo 'Jones Atl.' en el partido 4 - 1 Omaino FC Alineación oficial del equipo 'Omaino FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Jones Atl. Alineación oficial del equipo 'Jones Atl.' en el partido 5 - 0 Omaino FC Alineación oficial del equipo 'Omaino FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jones Atl.

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Juanma Bonafonte, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Jones se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 13.
  • 132 Minuto 28 (Gol por la izquierda): En Ramón Garro de Jones va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33, Jones va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Livio Castro, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 134 Minuto 65 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Jones i així augmentar el marcador a 4 - 0 als 65 minuts de joc. Mentre en Victor Uhland el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Jan Payà va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Victor Uhland, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Tristan Txarramendieta una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 50, però una magnífica aturada de Vinícius de Paula va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Al minut 66, Jan Payà gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Vinícius de Paula va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80, Victor Uhland gairebé va marcar per a Jones des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ramón Oliva de Jones va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ramón Garro de Jones amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Omaino FC

Goles Goles

  • 143 Minuto 67 (Gol de contra por la derecha): El jugador João Mateus Olivato de Omaino es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 4 - 1 d'un ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Espiridião Guadalupe de Omaino va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.