Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731372316

Amistoso 731372316 Información oficial sobre el partido 731372316 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

XeviTeam Alineación oficial del equipo 'XeviTeam' en el partido 3 - 3 MALGUKI TEAM Alineación oficial del equipo 'MALGUKI TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
XeviTeam Alineación oficial del equipo 'XeviTeam' en el partido 2 - 1 MALGUKI TEAM Alineación oficial del equipo 'MALGUKI TEAM' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,8 % 7,4 % 21,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

XeviTeam

Goles Goles

  • 112 Minuto 29 (Gol por la izquierda): XeviTeam equilibrava la balança al minut 29. En Pier Francesco Azzone, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 112 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Al minut 70 del partit, el jugador Pier Francesco Azzone de XeviTeam va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 141 Minuto 75 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de XeviTeam van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 3 - 3 mitjançant en Archie Wagner.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 13 per blocar una centrada d'en Alberto Vasconcelos va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de XeviTeam.
  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): XeviTeam va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Manuel Antonarelli en un 1 contra 1 amb el porter Aboubekr Driouech, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de XeviTeam va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Alberto Vasconcelos, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 223 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Al minut 79, Nereo Loyola arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alberto Vasconcelos de XeviTeam la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

MALGUKI TEAM

Goles Goles

  • 171 Minuto 28 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Benjamín Campi que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a MALGUKI.
  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): En Kamil Zelenka donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 31 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 119 Minuto 71 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Răzvan Movileanu va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 2 - 3 al minut 71.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Kamil Zelenka, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Kamil Zelenka va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Juan Carlos Gil de Atienza de MALGUKI va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 74 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sergio Manuel Sánchez de MALGUKI amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.