Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731371654

Amistoso (Int.) 731371654 Información oficial sobre el partido 731371654 en Hattrick

15.05.2024 13:30:00

FCB brugges Alineación oficial del equipo 'FCB brugges' en el partido 2 - 4 FC Riudecanyes Alineación oficial del equipo 'FC Riudecanyes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FCB brugges Alineación oficial del equipo 'FCB brugges' en el partido 0 - 4 FC Riudecanyes Alineación oficial del equipo 'FC Riudecanyes' en el partido
Tiene suerte 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FCB brugges

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): Al minut 7 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Mikko Niemi ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, brugges es posava per davant 1 a 0.
  • 120 Minuto 34 (Gol de falta): brugges va agafar avantatge al minut 34 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Tomasz Pidek fent així el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 39 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Daniel Penim va entorpir al marcador d'en Olaf Vleminckx per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Johannes Halter de brugges amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 59 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Johannes Halter de brugges per doble groga al minut 59.

FC Riudecanyes

Goles Goles

  • 161 Minuto 32 (Gol por el centro): Riudecanyes van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 32, quan Antonio Arteaga va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 162 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Edgar Orvay va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 38.
  • 173 Minuto 58 (Gol por la derecha): El jugador de Riudecanyes Jorge Alberto Bernachea va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 58 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 183 Minuto 71 (Gol por la derecha): Joan Josep Vinardell va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Joan Josep Vinardell que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Csaba Nyilas va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Tim Cluytens, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Riudecanyes va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Tim Cluytens va desviar el xut final de Ábel Vadas després d'una sèrie de rebots i molta confusió.