Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731371580

Amistoso (Int.) 731371580 Información oficial sobre el partido 731371580 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Argos II CF Alineación oficial del equipo 'Argos II CF' en el partido 1 - 3 CF HANSA EMPORIA Alineación oficial del equipo 'CF HANSA EMPORIA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Argos II CF Alineación oficial del equipo 'Argos II CF' en el partido 0 - 2 CF HANSA EMPORIA Alineación oficial del equipo 'CF HANSA EMPORIA' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Argos II CF

Goles Goles

  • 124 Minuto 12 (Gol de penalti): Corria el minut 12, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. A2CF s'avançava en el marcador després que en Dositeu Padilla xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): A2CF va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Deivo Azuela en un 1 contra 1 amb el porter Arne Rechter, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Delio Olmo de A2CF es va guanyar la targeta groga merescudament.

CF HANSA EMPORIA

Goles Goles

  • 137 Minuto 80 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 80 en Simeon Bitolski va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Javier Barbuzano podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 1 va pujar al marcador.
  • 170 Minuto 81 (Gol de falta): Al minut 81, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Kurt-Joachim Stelle posar per davant al seu equip amb un 1 - 2.
  • 183 Minuto 86 (Gol por la derecha): Al minut 86, un xut de Kurt-Joachim Stelle des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): CFHE va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Christophe Inocent va desviar el xut final de Sascha Sieberth després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 261 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En Sascha Sieberth al minut 13 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 262 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 16, en un 1 contra 1 amb el porter, però Christophe Inocent va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Sascha Sieberth des de l'esquerra.
  • 263 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): El CFHE creava perill des de la dreta al minut 23, però en Christophe Inocent, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Sascha Sieberth desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 262 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): CFHE va estar a punt d'empatar al 78 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Pio Rosoni que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kay Hinko de CFHE es va emportar una amonestació al minut 85 per provocar un rival.