Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731371158

Amistoso (Int., RC) 731371158 Información oficial sobre el partido 731371158 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Coase F.C. Alineación oficial del equipo 'Coase F.C.' en el partido 1 - 7 Zummerse Boys Alineación oficial del equipo 'Zummerse Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Coase F.C. Alineación oficial del equipo 'Coase F.C.' en el partido 0 - 1 Zummerse Boys Alineación oficial del equipo 'Zummerse Boys' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,4 % 0,2 % 95,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Coase F.C.

Goles Goles

  • 138 Minuto 21 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Juan Carlos Dehesa va anar directament als peus de Roberto Vallina que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Coase va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Francisco José Miranda, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 18, Francesc Cupons de Coase va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Zummerse Boys

Goles Goles

  • 171 Minuto 5 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Kelt Aalbrecht que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Zummerse.
  • 139 Minuto 9 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Simeon Bosgoed van servir per superar a l'últim defensor, en Marcos Dupuy. Tot va acabar amb el 0 - 2 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Zummerse cantant "Simeon Bosgoed selecció!"
  • 190 Minuto 11 (Gol de falta): En Kelt Aalbrecht va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 0-3.
  • 185 Minuto 17 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Zummerse van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Jaak De Vree va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 4 pujava al marcador.
  • 190 Minuto 51 (Gol de falta): En Kelt Aalbrecht conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 1-5
  • 190 Minuto 55 (Gol de falta): Al 55 minuts, El Zummerse va fer el 1-6. En Kelt Aalbrecht va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 139 Minuto 91 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Simeon Bosgoed! Un inimaginable dribbling sobre Marcos Dupuy va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 1 - 7 per a Zummerse.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Després de 11 minuts, Benedict Desnerck va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Albino Tristán va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 50 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Pascal van Rappard. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.